top of page

Hoe herken je een MindBooster?

Het zijn de voelsprieten van een organisatie. Omdat ze zich graag buiten de gebaande paden begeven, merken ze signalen van verandering als eerste op. Bovendien staan MindBoosters in nauw contact met elkaar en stimuleren gezamenlijk vernieuwing in de organisatie. Ze hebben het mandaat en een uitstekend netwerk om toekomstfitheid blijvend op de kaart te zetten.

Intrapreneur

Is ondernemend én organisatiesensitief. Creëert een voedingsbodem voor vernieuwing en toekomstscenario's op de juiste plekken in de organisatie. Zet mensen niet alleen aan het denken, maar ook aan tot actie. Heeft een uitstekend in- en extern netwerk.

Nieuwsgierig

Gebruikt continu alle zintuigen. Is ontvankelijk voor alles wat nieuw of anders is. Ook buiten de eigen 'informatiebubbel'. Heeft een onderzoekende en open houding. Is telkens op zoek naar nieuwe inspiratiebronnen.

Prikkelend

Stelt prikkelende en schurende vragen. Iemand die een beetje dwarsligt om zo de organisatie naar het juiste spoor te leiden. Stelt bestaande paradigma's en de status quo ter discussie.

Inspirerend

Is in staat om toekomstbeelden te presenteren. Weet te overtuigen en te prikkelen. In woord en/of beeld. Faciliteert sessies waarin vernieuwing, progressie en toekomstfitheid centraal staan.

bottom of page