top of page

Werk aan je persoonlijke toekomstfitheid

adviesbureau toekomst van werk

Je ontwikkelt je tot serieuze gesprekspartner op het snijvlak van toekomstoriëntatie en organisatieontwikkeling

Future skills

Je ontwikkelt toekomstscenario's voor je eigen loopbaan

academy

Futureproof Navigation

Je kunt de MindBoost methode ook individueel doorlopen in ons open Future Navigation programma. In tien maanden ontwikkel jij je tot MindBoosterJe ontwikkelt een verkennende blik óp de toekomst en gelijktijdig werk je aan skills die relevant zijn ín de toekomst. Je leert hoe je vroege signalen van verandering opmerkt en hoe je toekomstscenario's ontwikkelt. Maar ook hoe je dit overtuigend presenteert en implementeert in je werkomgeving. Na drie modules ben je in staat om mensen in je werkomgeving naar de toekomst toe te navigeren. Kortom: je bent een serieuze gesprekspartner op het snijvlak van toekomstoriëntatie en organisatieontwikkeling. Naast on- en offline sessies, krijg je individuele begeleiding.

Bij voldoende interesse start eind 2023 een leergang op open inschrijving. Wil je een in-house programma? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Toekomstverkenning

 De inzichten en vaardigheden die je opdoet, zijn direct toepasbaar in je werk én in je persoonlijke leven. Doordat je toekomstbestendige vaardigheden ontwikkelt, blijf je zelf ook toekomstfit.

Persoonlijke ontwikkeling

adviesbureau toekomst van werk

Je ontwikkelt een open en onderzoekende houding en kijkt daardoor anders naar veranderingen in de wereld. Onzekerheden zet je voortaan om in mogelijkheden. Je krijgt tools aangereikt om door onzekerheid en turbulentie te kunnen navigeren.

Andere mindset,
nieuwe tools

adviesbureau toekomst van werk

Je ontmoet nieuwe mensen en vindt nieuwe inspiratiebronnen. On- en offline. Je kijkt verder dan je eigen bubbel. En anderen kijken en luisteren ook naar jou. Want je weet ze te inspireren met jouw visie en/of ideeën.

Nieuwe netwerken

persoonlijk

Futureproof yourself

Werk geeft betekenis, genereert inkomen en biedt een sociale structuur. Maar werk en de rol van werk zijn continu in verandering en is daardoor steeds minder voorspelbaar. Dat doet een beroep op je aanpassingsvermogen. Tijdens dit programma van zes dagdelen stimuleren we dat je nieuwe perspectieven op je loopbaan ontwikkeld. 

Na afloop:

  • heb je inzicht in hoe werk en organisaties veranderen

  • beschik je over meerdere realistische toekomstscenario's voor zichzelf

  • heb je lef ontwikkeld om toekomstbestendige stappen te zetten 

Dit programma is in-company beschikbaar, maar is ook individueel te doorlopen als coachingstraject.

Toekomstverkenning

 Je gaat zien en ervaren welke trends en ontwikkelingen ertoe leiden dat werk daadwerkelijk verandert. Je onderzoekt hoe deze trends en toekomstbeelden jou raken. Daarnaast krijgt je een goed beeld van toekomstbestendige rollen en vaardigheden. 

Toekomst van werk

Organisatieontwikkeling

Er is altijd meer dan één optie. Daarom ga je toekomstscenario’s voor jezelf bouwen. Deze scenario's onderwerp je vervolgens  aan een intuïtiecheck, toekomstcheck en reality check. Het resultaat? Een aansprekende en realistische beelden over jouw toekomst.

Persoonlijke scenario's

Trendwatcher

Zonder inspanning geen succes, maar om succesvol te zijn op een onbekende reis, is het goed om jezelf beter te kennen. Daarom sta je stil bij jouw persoonlijk leiderschap. Je ontdekt wat je nog in je toolkit nodig hebt om je toekomstplan te maken en het te laten laten slagen. 

Handelingsperspectief

bottom of page