Werk aan een toekomstfitte organisatie

we begeleiden het proces van toekomstverkenning in jouw organisatie

we verankeren toekomstverkenning in jouw organisatie 

Maatwerkprogramma

Elke organisatie is anders en vraagt een unieke aanpak. We beschikken over een uitgebreide toolkit aan prikkelende interventies én jarenlange ervaring met organisatieontwikkeling. Hiermee geven we vorm aan traineeships, leiderschapsprogramma's, heidagen en talent development programma's. Tijdens een gratis FutureFit gesprek sparren we graag met je over de toekomstuitdaging van jouw organisatie of team. 

Future BoostCamp

Dit intensieve programma stelt je in staat om in korte tijd prioriteiten te stellen ten aanzien van de visie of strategische richting van je organisatie. We geven inzicht in de veranderende tijdgeest en ondersteunen bij het verkennen van toekomstscenario's. Vervolgens begeleiden we in het maken van heldere strategische keuzes op het gebied van processen, klantfocus en/of organisatieontwikkeling passend bij het DNA van de organisatie.

charlotte-coneybeer-L9VXW4A9QZM-unsplash
isiah-gibson-sFrkWv4ACJg-unsplash.jpg
jon-tyson-82ZEOTntP8g-unsplash.jpg

kort & intensief

patronen van verandering

heldere keuzes

MindBoost Campus

We stellen de organisatie zélf in staat om voortijdig op de toekomst te reagerenDat doen we door een team van MindBoosters op te leiden voor de organisatie. Zij beschikken over tijd, tools, netwerken en mandaat om doorlopend gedegen tijdgeest- en toekomstonderzoek uit te voeren. Bovendien zijn ze in staat anderen op te leiden. Hiermee zijn de stuwende kracht achter de toekomstfitheid van een organisatie.

Een toekomstfitte organisatie ziet tijdig signalen van verandering door regelmatig vanuit verschillende perspectieven met open blik naar buiten te kijken. Daardoor ontstaat creativiteit en flexibiliteit om te werken aan een toekomst waarin je als organisatie aantrekkelijk en wendbaar blijft.

we begeleiden het proces van toekomstverkenning en strategieontwikkeling

we bieden prikkelende programma's om de 'future mindset' van professionals te ontwikkelen

Begeleiding bij toekomstvraagstukken

Wij helpen je bij het oplossen van toekomstvraagstukken. In een kort en intensief maatwerkprogramma stellen we je in staat om in korte tijd prioriteiten te stellen ten aanzien van de visie of strategische richting van je organisatie. We geven inzicht in de veranderende tijdgeest en ondersteunen bij het verkennen van toekomstscenario's. Vervolgens begeleiden we in het maken van heldere strategische keuzes op het gebied van processen, klantfocus en/of organisatieontwikkeling passend bij het DNA van de organisatie.

charlotte-coneybeer-L9VXW4A9QZM-unsplash
isiah-gibson-sFrkWv4ACJg-unsplash.jpg
jon-tyson-82ZEOTntP8g-unsplash.jpg

kort & intensief

patronen van verandering

heldere keuzes

Ontwikkeling van een Future mindset

We stellen de organisatie zélf in staat om voortijdig op de toekomst te reageren Dat doen we door het ontwikkelen van een future mindset bij professionals. Tijdens een maatwerkprogramma ontwikkelen ze vaardigheden, tools en netwerken om:

  • te kunnen reflecteren op trends;

  • gewenste en ongewenste toekomsten bespreekbaar en tastbaar te maken; 

  • het toekomstbewustzijn in de organisatie te verhogen;

  • vernieuwing te stimuleren.

Hiermee zijn de stuwende kracht achter de toekomstfitheid van een organisatie. 

 

We beschikken over een uitgebreide toolkit aan prikkelende interventies én jarenlange ervaring met organisatieontwikkeling. Onze programma's zijn altijd maatwerk en zeer geschikt als onderdeel van een leiderschapsprogramma, traineeship, heidag en talent development programma.

soulsana-V5DBwOOv0bo-unsplash.jpg
markus-spiske-wFsbpYoGjOI-unsplash.jpg
markus-spiske-7G11QQNpNh4-unsplash.jpg

transformerend

maatwerk

altijd toekomstfit

©MindBoosters | info@mindboosters.nl